Over ons

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag

Meet the Team

Al onze experts hebben hun eigen vakgebieden waarin ze een kei zijn.
Maar samen zijn ze een onverslaanbaar team dat klaarstaat om uw bedrijf nog succesvoller te maken.

Dave

Dave

Art Director

Matanja

Matanja

UI Designer,Webdesigner

Mark

Mark

UX Designer,Developer

Fatih

Fatih

UX Designer,Owner,Sales Manager,Developer

Niels

Niels

UX Designer,Developer

Furkan

Furkan

Administratie

Kawa

Kawa

Gangmaker

Over ons

OnstaanZoals de naam al doet vermoeden, is Fatih Kilic Web & Design opgericht door Fatih Kilic zelf. Op deze pagina vertelt hij wat er voorafging aan het ontstaan van zijn reclamebureau en geeft hij zijn visie op zowel het bedrijf als de toekomst daarvan. Tijdens mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Windesheim, een opleiding waarbij je leert hoe producten of diensten het beste kunnen worden gekoppeld aan een specifieke doelgroep, kwam ik regelmatig in aanraking met studenten die bezig waren met het bouwen en scripten van websites. Ze prikkelden mijn interesse en ik verdiepte me steeds vaker in hun werkveld.

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet en grafische vormgeving vormden een uitdaging voor mij. Toen ik ontdekte hoe achterhaald en gebruiksonvriendelijk veel websites waren, was voor mij de keuze snel gemaakt. Fatih Kilic Web & Design was geboren.

Nachtelijke uurtjesEen studie in combinatie met twee baantjes betekende dat ik pas in de late uurtjes tijd had om mijn ideeën verder uit te werken. Mijn enthousiasme in combinatie met het inzetten van freelance studenten bleek een goede formule. Al snel waren de eerste websites klaar voor gebruik. Een aantal positieve reacties en goede zakelijke relaties verder, besloot ik mij volledig te richten op deze droom.

Op dit moment geniet ik dagelijks van het feit dat ik de stap heb durven zetten om voor mijzelf te beginnen. Steeds meer bedrijven en particulieren weten me te vinden en in de afgelopen tijd heb ik ontzettend veel werk mogen verrichten voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Ik kan zeggen dat ik trots ben op wat ik tot dusver heb neergezet. Mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn beloond.

En die nachtelijke uurtjes? Die breng ik nog steeds liever werkend dan slapend door.

Onze opdrachtgevers

Bekijk ons werk

home_img6
Fitness Media

Fitness Media

Hosting, Huisstijl, Vormgeving, Webdesign

home_img6
Koks Meubelhuis

Koks Meubelhuis

Voertuigreclame, Bedrijfskleding, Hosting, Fotografie, Drukwerk, Huisstijl, Vormgeving, Webdesign

home_img6
WildDagen

WildDagen

Hosting, Fotografie, Drukwerk, Huisstijl, Vormgeving, Webdesign

meer werk

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

neem contact op